Autobanden voor uw auto bij Vakgarage Basic Car Fix B.v. in Heinenoord

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan ook heel goed zijn dat all season banden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage Basic Car Fix B.v. beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin. 

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raadt Vakgarage Basic Car Fix B.v. zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter. 

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseert Vakgarage Basic Car Fix B.v. winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. 

All Season banden

Wanneer u minder auto rijdt en niet gauw met de auto naar het buitenland gaat zijn all season banden een verstandige keuze. All season banden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperaturen die het wegoppervlak afgeeft. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage Basic Car Fix B.v. wel gebruik te maken van zomer- en winterbanden. 

Bent u op zoek naar autobanden in Heinenoord (Zuid-Holland), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen. 

Banden van verschillende merken

Vakgarage Basic Car Fix B.v. biedt u banden aan van merken als Viking, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Heinenoord bent u bij Vakgarage Basic Car Fix B.v. altijd aan het juiste adres! 

Maak nu een afspraak

Contactgegevens

Vakgarage Basic Car Fix B.v.
Reedijk 5a
3274 KE Heinenoord

tel.: 0186-575060
mail: info@basiccarfix.nl

25_Blok_Winterband_Velg.jpg