Kleine beurt in Heinenoord

Bij Vakgarage Basic Car Fix B.v. wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Basic Car Fix B.v. niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Basic Car Fix B.v. voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Heinenoord altijd langs Vakgarage Basic Car Fix B.v. om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Heinenoord? Kom dan langs Reedijk 5a in Heinenoord (Zuid-Holland). Of neem contact op via mail info@basiccarfix.nl of bel naar 0186-575060.

Contactgegevens

Vakgarage Basic Car Fix B.v.
Reedijk 5a
3274 KE Heinenoord

tel.: 0186-575060
mail: info@basiccarfix.nl